blogg mål:

 
Jag trivs inte med min blogg hur den är nu. Och jag själv vet att det inte alls vart så roliga inlägg osv nu den sista tiden. Men de är nog i de stora hela för att jag driver en blogg som jag själv inte riktigt trvis med. Konstig va?.. Så satt upp lite nya mål som jag hoppas ska höjja läsar siffran en del. Ni får gärna komma med tankar och ideer vad ni vill läsa om också!
 
 Personligare:
Jag har lyckats bygga upp en väldigt ytlig och opersonlig blogg. En blogg som inte riktigt är Jag och de trivs jag inte alls med. Jag vill att ni ska gå in på min blogg och att de ska vara MIG. Så ska försöka komma ut mer med mina egna tankar, åsikter. Ja allt.
 
 Mer varierade bilder:
Något jag va väldigt bra på innan men blivit super dålig på nu de sista. Och de är de enkla som att ta bilder på vad du gör på dagarna, på mig själv, isperation ALLT. Bilderna gör ju en stor del av inläggen!
 
 Bättre updatering:
(!!!!) Ska försöka göra mellan 3 - 7 inlägg varje dag. Roligare och lite annorlunda från hur de ser ut nu
 
 Ta åt mig av era tips:
Ska bli bättre på att ta åt mig vad ni säger om bloggen. Och om ni säger att ni har något speciellt som ni vill läsa om t.ex så ska jag få de gjort!
 
• Mer outfit bilder:
Är såså dålig på just detta. Och vet ju hur mycket ni uppskattar de så jag SKA skärpa mig

Isabelle

- dina favoriter ur garderoben
- hur du sminkar dig
- dina favorit skor
- ditt rum
- favorit serier
- favorit märken/affärer

Lite tips, kram!

2013-08-02 | 21:11:19

Anonym

Äntligen, låter suuupersuuper braaa!!! Härligt Louise fortsätt så med sådana tankar!! Impad över att du själv vågar erkänna det!!

2013-08-03 | 01:07:53

Anonym

Vart har du köpt den bikinin du har på dej på bilden as söt!!??😍

2013-08-04 | 12:44:44


NAMN

EMAIL

URLKom ihåg mig?