miss you so much

Vill spola tillbaka till just denna perfekta sommar dagen.. Vaknade upp brevid älsklingen, låg och drog oss ett tag och bara morgon mös. Gick sedan upp och käkade en god frukost innan vi tog cykeln till sjön där vi låg och myste i solen, bara vi två. Går nog inte att beskriva hur lycklig jag va just här. Sommarlov, sol, bad, pussar, min kärlek. Fan vad jag ÄLSKAR dessa dagar. 
 
 
Just nu hatar jag denna distansen vi har mellan oss. Även om de har funkat jätte bra. Men min saknad börjar ta över, det är helt sjuk. Snart vart utan varandra i 2/3 veckor och kommer behöva vänta ytterligare en vecka förens vi ses. Egentligen är inte tiden mellan vi ses problemet, klart jag hellre valt att vi sågs oftare men det funkar bra. Men just avståndet mellan oss. Vill kunna ses sent på kvällen bara för att få somna och vakna i hans famn. DET saknar jag. Allt det lilla som man kan göra om man bor nära varandra. Saker är helt enkelt bara lättare. Åh.. Men jag klagar inte ändå, jag har världens finaste pojkvän och vi har nu hållt ihop i över 20 månader trots alla hinder som kommit ivägen. Att vi nu klarar av att bo 30 mil ifrån varandra. Det är starkt och jag så glad att vi fått det funka som de gör! Skulle inte byta ut detta mot något. Älskar dig mitt hjärta♥ Men ifrån ämnet nu. Ska lägga mig framför en film tänkte jag, ta en alvedon eftersom jag inte alls mår bra. Har så ont i magen och mår så illa. Jätte konstigt! Längtar lite tills Oliwer kommer hem från Danmark senare ikväll(match där), då ska jag äntligen få höra hans röst hihi.
Är det någon av er läsare som har ett lite längre distans förhållande?

issa

Hej fina du!

Jag har också haft det och det funkade helt utmärkt. Det som gjorde det lättare var att veta att han skulle komma tillbaka om 2 år, har han också en bestämt tid han ska vara där? Även att träffas regelbundet som ni gör är viktigt för att hålla känslorna levande. Men på ett sätt måste jag även säga att det var skönt ibland med lite distans, att sakna någon och bli saknad, då inser man verkligen vad man känner för personen. Så det behöver inte alltid vara negativt med långdistans.

Det funkar alltid om man verkligen bryr sig om varandra och som sagt så underlättar det med ett mål, ex. att ni vet att han flyttar tillbaka om något år.

Kram

2013-08-31 | 21:53:10

Anonym

åh så fina :) kan inte du göra ett inlägg med snygga vinterjackor?

2013-08-31 | 22:47:17

Isabella!

jag har ett distansförhållade & har haft i snart 7 månader mellan uppsala & skövde!
& för oss funkar det helt utmärkt. Ses varje helg så, men visst man saknar varandra så otroligt mycket..

2013-09-01 | 16:48:30
http://nattstad.se/Isabellaholmberg  

Anonym

Har också ett långdistansförhållande, han bor i Norge och jag i Sverige såklart. Sjukt jobbigt då vi bara ses knappt varannan månad...men det jag ville säga var att det blir lättare! Jag älskar min kille över allt annat och det stör mig inte alls att vi inte kan ses varje dag, kärleken övervinner allt! Även distans! Jag hoppas att ni båda fixar det, ni är fina ihop, jag vet hur det känns men stå på dig! Kram

2013-09-01 | 18:12:24

Josefina

Hej Louise. Min pojkvän flyttade till Mora den 1 augusti för att gå hockey gymnasium där. Jag bor i Trollhättan och det är nu ungefär 60 mil imellan oss. Det är verkligen allt annat än lätt och vi har endast kunnat ses snabbt en gång när de var på cup i lysekil. Man har sitt hemma och han har sitt där uppe, det är verkligen svårt men älskar man varandra tillräckligt kan man få allt att fungera.
Det är svårt för andra som inte vet hur det är att förstå hur jobbigt det faktiskt är! Man saknar den andra varje dag liksom och det blir ju jobbigt när man är så van att göra allt det dära enkla ihop som att sova, se en film ,träna och allt annat.
Väldigt tomt!

2013-09-02 | 19:46:17

H

Jag bor i Skåne & min kille bor i Stockholm. Vi har snart ett år tillsammans & allt har fungerat super med ett tillit som aldrig förr.

2013-09-03 | 19:24:16

vendela

Hej!
Jag och mitt ex hade ett distansförhållande. Han bodde i Västerås och jag i göteborg. Det gick jättebra och han skulle bo i västerås i 2 år och sen flytta hem till Göteborg igen. Dock tog vårt förhållande slut av andra anledningar 1 månad innan han skulle flyta hem igen. Men distansen gick bra, älskar man varandra så går det. Jag tror ni klarar det superbra! Lycka till :)

2013-09-08 | 20:27:57
http://vendelafalt.blogg.se  


NAMN

EMAIL

URLKom ihåg mig?