tips - hårprodukter

 Untitled #29
 
1. Aussies shampo och balsam: Världens bästa! Finns för alla hårtyper och får håret att kännas så fräscht!! Finns att köpa på åhlens, NK och några hårsalonger vad jag vet. Kostar mellan 100 - 200:- beroende på ml. Rätt mycket för shampo kanske men de är värt dem extra pengarna. Hur bra som helst!!
 
2. Elivtal hair oil: Dock är de inte just denna jag har men den fanns inte på polyvore. Men de är ingen stor skillnad på dom! Men denna brukar jag använda direkt efter jag duschat, tar några droppar i topparna bara eftersom de lätt kan se väldigt fett ut annars. Finns att köpa överallt och kostar 69(?):- 
 
3. Ghd värmeskydd: Älskar detta. Håret håller sig rakt länge, slits inte, stöter ut fukt och de luktar helt otroligt gott. Kostar mellan 200 - 300:- och finns att köpa på NK och olika frisör sallonger
 
4. Babyliss plattång: Denna köpte jag spontant när min förra älskade plattång gjorde sitt. Men denna är bra och absolut värd att köpa om du är ute efter en ny till hysat bra pris. Sen krävs de inte så mycket till mitt tunna hår. Den går att justera värmen på den vilket jag tycker är jätte bra eftersom man inte ska ha så hög vämre på när man stylar tunt hår. Minns inte priset på denna men kan ha legat på 400 - 500:- kanske. 

A

Kan du inte berätta lite hur noggrant hur du sköter ditt hår för det är så fint! Är det exakt dom 2 aussie produkterna du använder för det finns så himla många.

2013-08-07 | 10:05:18

Linnea

Hej ska strax till Göteborg med familjen så undrar om du kan skriva tips på dina favorit restauranger och annat kul som finns i Göteborg? :)
Älskar din blogg hur mycket som helst!!!!
Kram ~

2013-08-08 | 15:50:49


NAMN

EMAIL

URLKom ihåg mig?