question & answer

Q: vart har du köpt dina nike free run skor?? Har letat överallt men hittar dom inte någonstans!! Snälla svara!!!
A: Kommer inte ihåg namnet på sidan men de är samma som jag beställde mina förra. Så bläddra bak lite i arkivet så står de där! 
 
Q: Varför övertränar du?
A: De gör jag inte. Har koll på hur mycket jag tränar/vilar/äter!
 
Q: Vart är den ifrån?
A: Ni kan alltid trycka på mina collage för att se vart alla kommer ifrån. Men kjolen är från Abercrombie and Fitch
Untitled #25
 
Q: va hter appen du har så man kan se hur många kilopmeter man har gått :)
A: Endomondo
 
Q: hur gör man det??
A: Fick ett mejl angående taggarna och så. Tror tyvärr inte de går att fixa på egen hand:/
 
Q: Hej! Jag är i exakt samma situation, min kille bor i Malmö, vårat största problem är Dock att det kostar så jävla mycket att resa fram och tillbaka med sj. Hur ser du på det? Vet du om man kan köpa nåt slags årskort eller nåt? Svara gärna i ett inlägg:(( kram:)
A: Eftersom Oliwer inte flyttat än har jag inte börjat kolla upp de.. Men jag vet att de finns! Googla runt lite på de så lär du hitta. Annars så skriver jag ut de så fort jag själv hittatt. Kram
 
Q: Vad heter den stranden eller vad man säger? Ser ju helt underbart ut där! Så fin blogg btw, kram! :)
A: De är i kullavik, hur fint som helst!! Tack!
 
Q:snackar du aldrig med filippa kinell längre? verkar som ni tappat kontakten ju :(
A:Nej vi har ingen kontakt..
 
Q: Hej Louise! Älskar din blogg! Jag undrar om du har några tips på vad man kan göra när alla ens kompisar är bortresta? Vill helst hitta på något endå men vet inte vad! Skulle vara jättetacksam för svar. Helst tips på saker utomhus eller så inte typ, kolla på film eller serie eller sånt. Puss och kram!
A: Hej söta du! Vad glad jag blir! Åh finns ju så mycket man kan hitta på. Du kan ju dra med mamma, syster eller någon annan i släkten till stranden, stan ja massor av stället. Mysigt att umgås lite med familjen! Annars träna, långa promenader, jogging runder. Ta hand om dig själv bara. Finns en massa grejer man kan hitta på!
 
Q: Ifall du haft finnar på ryggen, inte jättemånga men ändå många hade du ändå gått i kläder man visar ryggen på och skitit i att finnarna syns?
A: JAJAJA! Öppen rygg är alltid fint. Strunta i att du har några enstaka finnar på ryggen. Kan lova dig att de inte finns någon som skulle bry dig om de. Låt inte de hindra dig för att sätta på dig kläder du tycker är snyggt!!!
 
Q: hej louise!! underbar blogg du har, älskar den! jag har en fråga, jag skall köpa johnny bulls, men har såklart beslutsångest. vilken färg tycker du jag ska köpa och vilken modell? alltså, höga eller låga? med stenar på (eller hur man nu skall uttrycka det eller ej?) gillar din stil något otroligt så uppskattar svar, puss & kram!!
A: Hej. Åh vad glad jag blir, tack så jätte mycket! När de kommer till Johnny bulls tycker jag dom låga svarta är snyggast. Passar till allt också. Kram
 
Q: Hejhej! Jag undrar vad du har under den zebra tunikan som du har på Louises avslutning? Den är ju väldigt genomskinlig så jag vet om free-bra är så bra så ja undrar vad du använde? Tacksam för svar! :)
A: Jag hade en svart vanlig bh under den. Men som du säger är den väldigt genomskinlig! Visste själv inte riktigt vad jag skulle ha under den. Men en free bra hade nog funkat super bra

Anonym

kan du lägga upp bilder på dina appar? :)

2013-07-12 | 16:30:05

Anonym

Hallå frågor om hur du gör för att man inte ska se igenom dina bröstvårtor i bikinin!!!

2013-07-12 | 18:17:14

Anonym

jag bodde i gbg fram tills för en månad sedan ungefär, men bor numera i malmö. för att undvika alla dessa dyra tåg o buss biljetter skaffade jag mejbett så kallat jojo-kort, skånekort, köper du ett sådant för du en enkelbiljett till eller från malmö för 159kr, finns att köpampå pressbyrån :)

2013-07-12 | 22:25:02

Anonym

Kan du några bra ställen i Göteborg som man kan köpa solglasögon på?

2013-07-22 | 18:55:42


NAMN

EMAIL

URLKom ihåg mig?