sju svar

Kan du några bra ställen i Göteborg som man kan köpa solglasögon på? 
Finns nästan överallt. Vill du ha ett par snygga men billigare tycker ja du ska kika Gina, H&M, Bikbok osv. Annars om du är ute efter något speciellt märke kolla NK eller vilken annan glasögonsbutik som helst
 
http://www.freerunkey.com/nike-free-run-3-womens-pink-green-p-47.html?zenid=el0skdet1hnmk2ea0efoimi9o3 är det såna du har, är dem mer rosa än lila? tacksam för snabbt svar :) 
Stämmer!! Dom är v'äldigt rosa haha. Hur fina som helst
 
Hur dyr är frakten, och är det tull också? 
Va varken frakt eller tull så som jag minns de. Men kanske är helt ute och cyklar nu(?)
 
 
Svullnat din mage upp ibland?
Ja de gör den! Men de gör de på alla
 
vart kommer klänningen / tunikan ifrån ? kram :)
Den är från Raglady
 
Fan va tråkigt varför bloggar du inte :(( 
För att jag inte är hemma. Så svårt att få ihop tiden. Inte prioriterat bloggen först nu de senaste. Kommer mer updatering och roligare grejer de kan jag lova er!
 
Louise!!!! Typ i våras så hade du ett par "fejk-glasögon" eller vad man ska kalla de alltså de var bara genomskinliga i glaset så ingen styrka i alltså. Haha hoppas du förstår vilka jag menar!! Skulle vart jättegullig om du kunde svara så fort som möjligt vart de kom ifrån. Pusss och älskar din blogg. 
De köpte jag på Gina Tricot! Inte säker på om de finns kvar i butik men spring och kolla. Annars hemsidan!! 

Anonym

Snäll svara på detta köpte du dina nike free run från http://www.freerunkey.com ? För jag funderar på att beställa där ifrån mwn vill inte att det ska vara fake:( tacksammför svar!!<3

2013-07-26 | 10:10:12


NAMN

EMAIL

URLKom ihåg mig?