the weekend

Lördag: Dagen började på gymmet med mamma. Sedan hem för att duscha och fixa sig i ordning, slappade lite framför prison break. Vid 5 åkte vi till min kusin och firade han eftersom han fyllde 18 igår(grattis ännu en gång) va jätte mysigt och bjöds på super god mat. Sen fick jag ÄNTLIGEN träffa min prins som vart borta alldeles för länge från mig. Så vi hade världens mys kväll!
 
Söndagen: Gårdagen va näst intill perfekt. Först åkte jag, Oliwer och hans familj till Rörö. Förväntade oss sol och bad men de va svin kallt. Jag och Oliwer låg inbäddade i flera handukar med tjocktröja på och allt, så de va mysigt iallafall haha. Sedan en snabb vända hem innan jag åkte iväg till Louise där Olivia och Huga också var, så grillade vi marshmellows. Därifrån åkte jag direkt till Jennifer som nästan precis hade landat med planet från Palma. ÅH!!!
Några från Rörö

J

Hur lång är du? :)

2013-07-15 | 16:27:58

Anonym

vet du vem emma dahlin är? För din kille gav ut sitt nummer till henne och verkar rätt sugen på att träffa henne och sånt.. Är du inte rädd för att sånt ska hända nu när han flyttar eftersom du inte får reda på grejer när han är i malmö? Eller litar du på han?

2013-07-21 | 15:57:59


NAMN

EMAIL

URLKom ihåg mig?