Några av alla frågor

Fått in så mycket frågor som jag helt glömt av att svara på. Jätte ledsen för det! Men funderar på att dra igång en frågestund så ni får era frågor besvarade. Skulle ni tycka det var kul? Annars vet ni att ni kan kontakta mig på Louise.blogg@live.com då lovar jag er ett fort svar!

Vad ska du ha för jacka i höst/vinter? Kan du tipsa om några? inte allt för dyra. Älskar din blogg:)
Svar: Jag har absolut ingen aning .. Skinnjackan är ju på än men det dröjer nog inte speciellt länge innan det blir för kallt med bara den. Men kommer absolut komma upp tips ska bara hitta några själv först haha
 
Hur mycket kostade fiorucci jeansen? Suuuper fina!!
Svar: Sprang iväg för att kolla på kvittot så jag inte lurar er nu. Men 1149:- kostar dessa
 
Mmmm!! Ser jävligt gott ut, kan du lägga upp bilder på ingredienserna? Liksom så man ser vad som e vad ... Haha "paulins gronola" ? Xp
Svar: Åh det är de kan jag lova det va!! Pauluns granola är musli(världens godaste) som inte har något tillsatt socker. Så nästa gång ni är och handlar släng ner det i korgen eller säg till mamma/pappa att köpa med sig det hem! Hur god som helst & nyttig(!)
 
Brukar Du ta det oftast eller ba när du ska gymma ?
Svar: Jag brukar blanda i proteinpulver i kvargen på morgonen(blir som godis). Sedan tar jag en shake direkt efter ett träningspass!!
 
Vart beställer du de ifrån? Och hur mycket kostade det?
Svar:Står i rubriken på inlägget.. Men det va från fitnessguru. Detta sammanlagt gick på kanske 300 kronor. Om det är någon som blivit sugen på att beställa men osäker på smak köp hem sånna påsar med färdig potioner, jätte smart! Annars rekomenderar jag strawberry white chocolate som jag har. Smakar jordgubbs milkshake så mums. Haha
 
Går man ner i vikt av proteinpulver?
Svar: Proteinpulver är ett extra tillskott som du kan ta om du inte får i dig tillräckligt med protein för en dag! Så man ska inte ta det som måltidersättare osv. Men sen går du ju självklart ner i vikt av träning!

Alexandra

Hej, vill börja med att säga att du har en bra blogg, väldigt fin klädstil för att vara så ung! Men måste dock bara fråga om du har gjort en mätning på proteinet i ditt kostintag? Många gör felet att köra på shakes utan någon större kunskap om det. Om du mäter proteinintaget i din kost som du äter kommer du se att det räcket gott och väl och att det proteinet du dricker som shake bara är onödigt, det är ytterst få som verkligen behöver det där extra proteinet. Ta inte illa upp men se över din kost istället, tror att du kommer få ut mer av träningen:)

2013-09-05 | 19:06:31

Tove

ja ha en frågestund! :)

2013-09-08 | 12:18:20

Filippa

Åhh, den granolan är det bästa som finns !!

2013-09-28 | 18:03:42
http://juustdoit.blogg.se/  


NAMN

EMAIL

URLKom ihåg mig?